Εγγύηση επιστροφής χρημάτων - Δωρεάν επιστροφές
Εγγύηση επιστροφής χρημάτων - Δωρεάν επιστροφές

Χονδρική Πώληση

Χονδρική Πώληση - Συνεργασία για Επιτυχημένα Καταστήματα!

Καλωσορίσατε στη σελίδα μας για χονδρικές πωλήσεις στο B2 GROUP! Είμαστε περήφανοι που προσφέρουμε την εξαιρετική ποιότητα και το μοναδικό στυλ μας σε επιχειρήσεις που αναζητούν τα καλύτερα προϊόντα για τους πελάτες τους. Η B2 GROUP αποτελεί μια κατ' εξοχήν εισαγωγική εταιρία και προμηθεύει ήδη πολλά φυσικά και ηλεκτρονικά καταστήματα. Οι βασικοί μας προμηθευτές βρίσκονται στην Ιταλία, στην Γερμανία και στην Ολλανδία. Όλα τα προϊόντα μας διαθέτουν τον μοναδικό κωδικό ΕΑΝ και SKU των εργοστασίων, για να επιβεβαιώνεται η γνησιότητά τους.

Γιατί να Συνεργαστείτε μαζί μας:

  1. Υψηλή Ποιότητα: Τα προϊόντα μας κατασκευάζονται με προσοχή στη λεπτομέρεια και από υλικά υψηλής ποιότητας, εγγυώνται ικανοποίηση των πελατών σας.

  2. Μοναδικά Σχέδια: Η συλλογή μας διακρίνεται για τα μοναδικά σχέδια και το σύγχρονο στυλ που ικανοποιούν τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή.

  3. Επιλογές Προσαρμογής: Προσφέρουμε ευέλικτες επιλογές προσαρμογής για να προσαρμόσετε τη συλλογή μας στις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Πώς να Παραγγείλετε Χονδρικά:

  1. Περιηγηθείτε στη Συλλογή: Εξερευνήστε την ποικιλία των προϊόντων μας και διαλέξτε αυτά που ταιριάζουν στο κατάστημά σας.

  2. Συνδεθείτε μαζί μας: Επικοινωνήστε με την ομάδα χονδρικής πώλησης μας για ειδικές τιμές, πληροφορίες για ποσότητες και οποιαδήποτε άλλη ερώτηση.

  3. Συνεργασία για Επιτυχία: Καλύψτε τις ανάγκες των πελατών σας με την υψηλή ποιότητα και το στυλ των προϊόντων μας.

Σας ευχαριστούμε που επιλέγετε το B2 GROUP για τις χονδρικές σας αγορές. Κάντε την επιχείρησή σας να ξεχωρίσει με τη μοναδική μας συλλογή!

Προϋποθέσεις για την έναρξη της συνεργασίας μας είναι:
1. Να διαθέτετε επαγγελματικό ΑΦΜ εμπόρου.
2. Ελάχιστη αξία παραγγελίας 500,00 ευρώ.
Το πλεονέκτημά μας είναι ότι δεν υπάρχει περιορισμός στις επιλογές σας. Δηλαδή, σε κάθε παραγγελία σας, μπορείτε να επιλέξετε όποια μεγέθη θέλετε, χωρίς περιορισμούς. Δεν απαιτείται δηλαδή από έναν κωδικό να επιβαρύνεστε με την αγορά όλων των μεγεθών, αλλά μπορείτε να επιλέξετε αυτά τα μεγέθη που εσείς πιστεύετε ότι το κατάστημά σας θα πουλήσει πιο εύκολα.
Επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 2441151831 ή στο email: b2brands.official@gmail.com
Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!